Přírodní prevence alergické rýmy - sprej Nasaleze 800 mg

Účinnost tohoto přípravku byla prokázána klinickými studiemi. Přípravek Nasaleze obsahuje hydroxypropylmethyl celulózu, která reakcí s vlhkou sliznicí mění svoji práškovou strukturu a vytváří gelovou ochranou vrstvu. Tento bezbarvý, tenoučký filtr působí jako účinná bariéra zachycující alergeny, kterým neumožní přestup na nosní sliznici a následné spuštění alergické reakce.

Řeší příčiny vzniku, nikoliv léčbu alergických potíží a v důsledku toho signifikantně snižuje symptomy alergické rýmy na pyly, prach, zvířata. Nasaleze zlepšuje kvalitu života alergických pacientů, snižuje spotřebu úlevové medikace (antihistaminika, nosní spreje, oční kapky) a je vhodný pro každého pacienta s alergií na pyly, prach či zvířata, ať už používá, či nepoužívá jinou antialergickou léčbu.

100 % přírodní přípravek, který neobsahuje léčiva a je bez známých vedlejších účinků a lékových interakcí. Nevzniká na něj riziko návyku nebo ospalost.

Přípravek mohou používat těhotné či kojící ženy a děti od 18 měsíců pod dohledem dospělé osoby.

Aplikace je velice jednoduchá. Nejdříve je potřeba otestovat správnou sílu stisku, což je obláček vysoký cca 5 cm. Následně se vysmrkat a přiložit lahvičku do nosní dírky. Stlačením lahvičky za současného ucpání druhé nosní dírky dojde k aplikaci přípravku. Po aplikaci doporučujeme nádech, aby se prášek rozptýlil v nose. Poté aplikujeme do druhé nosní dírky.

Četnost aplikace je dle potřeby, doporučené dávkování je ovšem alespoň 3x denně. Ochranný efekt nastává během několika minut a zůstává účinný minimálně 4 hodiny. Pro účinek je také rozhodující celistvost ochranné vrstvy, proto je třeba ji obnovit při jejím narušení, např. po vysmrkání.